Watersportvereniging Werkendam


Agenda
Geen activiteitenfoto


Buienradar

HAVENREGLEMENT PASSANTENNamens bestuur en leden van Watersportvereniging Werkendam heten wij u van harte welkom in onze jachthaven. Om een prettig en aangenaam verblijf in de haven te garanderen dienen de onderstaande punten te worden gerespecteerd en opgevolgd .

Wanneer een ligplaats door de dienstdoende havenmeester is aangewezen, dient u vooraf het dagtarief van à‚ €1,25,-- per strekkende meter aan hem te voldoen. Een verblijf van meerdere dagen is uiteraard mogelijk.

Passanten van buiten de gemeente Altena betalen à‚ €1,20 p.p.p.n

Voor de veiligheid zijn de steigers afgesloten met een poort die alleen geopend kan worden indien u in het bezit bent van een badge. Deze badge is te verkrijgen bij de havenmeester en dient bij vertrek te worden ingeleverd in een ronde koker bij de poort.

Bij het in en uitvaren van de haven geldt een maximum snelheid van 6 km per uur.
Het zgn. spelevaren met gemotoriseerde bijboten is niet toegestaan.


Huisdieren dienen zowel op de steigers en in het havengebied aangelijnd te zijn. Het havengebied van de vereniging is en heeft geen vrije uitlaat plaats.

Het gebruik van drinkwater mag alleen als zodanig worden gebruikt en mag niet worden gebruikt voor het schoonmaken van uw boot en dergelijke.
Slijpen, schuren, lassen en lakken is nadrukkelijk verboden.
Stroom draaien met een aggregaat is toegestaan tussen 10.00 - 16.00 uur en dient zodanig afgesteld te zijn dat andere daarvan geen hinder hebben.
Elektra aansluiting per muntautomaat tarief €0.50 voor 1 Kwh ( aanwezig op de gerenoveerde steigers)

Het is niet toegestaan chemisch afval in de huisvuilcontainers te dumpen.

Het geluid en gebruik van radio, tv en internet dient zodanig afgesteld te zijn dat anderen daarvan geen hinder hebben.

Vissen in de haven is alleen vanaf uw boot toegestaan, u dient over een vispas te beschikken en u heeft toestemming nodig van de visrechthebbende bezitter.

Fietsen op de steigers is verboden , ook is het niet toegestaan fietsen op de steigers te parkeren.

Het gebruik van douches en wasmachine in overleg met de havenmeester. Het gebruik van toiletten is gratis, toegang met een badge. Het toilet dient schoon achter gelaten te worden. Het is niet toegestaan om in de haven gebruik te maken van het onderwatertoilet.
Naast het havenkantoor is een voorziening om uw chemisch toilet te lozen. Voor het lozen van de vuilwatertank dient u contact op te nemen met de havenmeester.

Op het terras en in het havenkantoor is het niet toegestaan daar in badkleding te verschijnen.

Barbecueën op de steigers en het haventerrein is niet toegestaan.Bestuur en leden van W.S.V. Werkendam wensen u een prettig verblijf in onze haven.


disclamer