Watersportvereniging Werkendam

inloggen leden


Code vergeten?

Agendafoto


Buienradar
Geplaatst: 10-2-2020 - door: Admin

HoogwaterDoor de combinatie van hoogwater en de zuidwesterstorm zal de Noordwaard in de Biesbosch volledig onder water gaan verdwijnen. In de loop van maandag 10 februari stijgt het water dusdanig, dat de nu nog groene polders zullen transformeren tot één grote binnenzee.
Volgens de laatste prognoses van Rijkswaterstaat zal het water bij Werkendam in de loop van maandag geleidelijk een maximale hoogte bereiken van 2.38 meter, meer dan genoeg om een groot deel van de Biesbosch (gepland) kopje onder te laten gaan.
bron

Het bestuur adviseert u om vanmiddag nog naar uw boot in de haven te gaan kijken. Ook de kleinere bootjes tegen de wal verdwijnen onder water als je daar niets aan gaat doen.
Kun je zelf niet, roep dan hulp in van derden.


Gewijzigd: 4-1-2020 - door: Admin

Beste leden
Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ons verenigingsblad “De Steurvaart” ophield te bestaan. Het bleek toen niet meer mogelijk om voldoende tekst te verzamelen om de (netto) 16 pagina’s van het blad te vullen. In het afgelopen jaar hebben we de actualiteit van onze Verenging dus uit de nieuwsbrieven mogen halen. Het bestuur wil graag haar best doen om de website centraler in onze contacten te plaatsen. Nieuwsbrieven kunnen via de website worden gelezen, en U krijgt per e-mail een bericht als er iets nieuws op staat en kunt daar eenvoudig op doorklikken. Via de website kunt U ook gemakkelijk uw persoonlijke gegevens beheren, en U kunt er zaken als evenementen, draaidagen, notulen, reglementen en statuten op vinden. Dan willen we de inhoud (content) van de website ook graag een duw in de rug kunnen geven. Na enige tijd zal ‘kunnen worden gelezen’ veranderen in ‘dienen te worden gelezen’. We zoeken dan ook enkele mensen, leden, die het leuk vinden om een commissie te vormen, om nieuws aan te leveren. Er is geen druk meer om een héél blad te vullen, en dat werkt veel gemakkelijker. Ook komen er met enige regelmaat watersportnieuwtjes bij het bestuur binnen, die daarbij gebruikt kunnen worden. En medeleden kunnen toch weer eens een vaar-verhaal kwijt.

Vind U het leuk om op die manier uw bijdrage aan de Vereniging te leveren? Meld U dan even bij onze secretaris via Stuur een mail..Kijk alvast eens op www.wsvw.nl! Registeren als bezoeker gaat als volgt:

1. U heeft al een inlognaam en een logincode, dan weet U ongetwijfeld hoe het werkt;

2. U heeft geen code meer. In dat geval kunt U via onderstaande link uw emailadres invullen:
wachtwoord vergeten. Dit email adres moet wel bekend
zijn bij de watersportvereniging!

3. U heeft inmiddels een ander e-mail adres. Neem dan contact op met Pieter van Oord Stuur een mail.
Veel plezier!

Een vriendelijke groet,

Richard Wikaart


Watersport nieuws